Lastentautien erikoislääkärin
palvelut

Voit varata lastenlääkärin vastaanoton paikanpäälle Lääkäriasema Ystävälle (lähivastaanotto) tai etävastaanottoajan. Käytössämme on tällä hetkellä ainoastaan nettiajanvaraus verkkosivuiltamme.

Jos olet varannut etävastaanottoajan, liittyminen vastaanotolle tapahtuu nettisivuillamme olevasta Aloita Etävastaanotto-painikkeesta.

Lastentautien erikoislääkäri tutkii ja hoitaa kaikenlaisia lasten ja nuorten sairauksia kuten allergioita, astmaa, ihosairauksia, infektiosairauksia, keuhkosairauksia, vatsaelinten sairauksia sekä munuais-ja virtsateiden sairauksia. Lastenlääkäri hoitaa myös lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyviä sairauksia sekä arvioi lapsen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Lastenlääkärin arviota ja apua tarvitaan usein monenlaisten oireiden ja vaivojen selvittämiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi lapsen kuume, yskä, hengitysvaikeus, itkuisuus, ihottuma, vatsakipu, ummetus, päänsärky, oksentelu, väsymys ja univaikeudet.

Teemme ruoka-aineallergiatutkimuksia ja suolistotutkimuksia, jotka toteutetaan ja suunnitellaan erikoislääkärin vastaanotolla. Teemme myös astmatutkimuksia.

Meihin voi olla yhteydessä kaikenlaisissa lasten ja nuorten terveyteen ja oireisiin liittyvissä kysymyksissä.

Hinnasto
Erikoislääkärin etä- ja lähivastaanotto 60 min 185€
Erikoislääkärin etä- ja lähivastaanotto 45 min 155€
Erikoislääkärin puhelinaika 55€
Lääkärinlausunto B, laaja 135€
Yleinen lääkärinlausunto 35€
Toimistomaksu 25€
Kantamaksu 2,50€
eResepti 1€
Kirjalliset työt (hoito-ohjeet ja jatkohoitosuunnitelmat sähköpostiin) 55€